Ik ben Jeroen Stam, een schilder en schrijver uit Den Haag. Overdag houd ik mezelf ledig met de beoefening der schoone kunsten: het schrijven van prachtige proza en het kliederen van liederlijke taferelen op een blank canvas. Op de achtergrond klinkt dan het goed geluimde klaviertje van Johan Sebastian Bach en terwijl ik de godganse dag gulzig rode wijn achterover klok, beroeren mijn kwasten en penselen het doek waar de meest inspirerende taferelen zich manifesteren door slechts enkele eenvoudige strofen van mijn rechter pols. Mijn linkerhand schrijft met een gouden kroontjespen aan de lopende band sonnetten op een rol handgeschept papier en in diepe, existentialistische gedachten verzonken kijk ik door het glas-in-loodraam van mijn vervallen kasteeltje uit over het meanderende beekje dat zich kalmpjes edoch voortdurend een weg baant door het zachtglooiende Neerlandse landschap.

Klinkt mooi hè, dat kunstenaarsleven van mij? Helaas, de werkelijkheid is iets minder pittoresk. Ik ben gewoon een copywriter – overigens wel een heel goede – en onderhoudsschilder – ook heel erg goed. Ik schrijf projectplannen, subsidieaanvragen, blogposts, advertorials, interviews, campagneteksten, persberichten, artikelen, plannen van aanpak en technische beschrijvingen voor iedereen die behoefte heeft aan een goede copywriter. Daarnaast werk ik als zelfstandig schilder en voer ik onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit aan vastgoed in opdracht van bedrijven, particulieren en VVE’s.

Ik schrijf en schilder al heel lang, en doe beide erg graag. Naast schilderen en schrijven vind ik het ook erg fijn om mensen te adviseren en bij te staan inzake marketing, communicatie en publiciteit, en op het gebied van woningonderhoud en renovatie. Ik beschik op beide terreinen over veel kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk en bied deze graag aan anderen aan.

Uiteraard ben ik ook bezig met een eigen roman: een hardboiled police-detective-thriller die staat in de traditie van Ed McBain. Mijn debuutroman verschijnt al jarenlang binnenkort, en de verwachting is dan ook dat deze over niet al te lange tijd uit zal komen.

Pleurt de verf van je plafond? Heb je snel een goed persbericht nodig waar ook echt pers op afkomt? Moet je voorgevel al jaren nodig geschilderd worden? Wil je subsidie of fondsen aanvragen? Beslist je VVE binnenkort over de aanbesteding van het schilderwerk in het kader van de meerjarige onderhoudsplannen? Moet je bedrijfsblog gevuld worden met kick-ass teksten? Je kunt me bereiken per e-mail op info@copypaint.nl, telefonisch via 06-48265635, of volg me gewoon op twitter.

 


 

 

Ik werk graag samen met AD/DH, Alter Ego, Bart van Vliet, Boris Adank, Buurt Preventieteam Zeehelden, Case International, Cash.nl, Cocreate the IOT, Exrcise, Eye Visuals, Fedet, FermLogic, Fres, Franceguide.com, Gemeente Amsterdam, Gemeente Den HaagGodina Söhne, Grandcafé Binnen, Grandcafé Cremers, Happinez, Haags StraatnieuwsHaagse Hogeschool, Haagse Hoogvliegers, Haagse KopjesHagemeyer, Hofstijl, HotelHolland, HotelTransvaalHouvast, HydraHartog, HydraGroup, Jero Den Haag, Kessler Stichting, La Couleur, Landelijk Overleg Minderheden, Laptop Plus, Less @ Home, Leven! Den Haag, Luuk Bakker, Mailtraffic, Meander, Mensen met een Missie, Melodiefabriek, Mijn Diëtist, Mike ten Wolde, Museumplaats, Mute Sounds, NMI, NL70, Omroep West / West Online, Orange NL, Peoplicious, Praalder, Prooost, Pure Sound, Responsible, Rexel, Rosé d’Anjou, Stembert Design, Stichting Nelis, Straat Consulaat, STROOM, Studio Formgiving, Tekstlab.nl, The Weddingbox, Tiscali NL, Trouw, Tussenbeide, de Vier Windstreken, Vinesso, Viniflhor, de Watertuin, Week Nederlandse Missionaris, Werkfabriek en Z-magazine.